Kulutusluottolaskuri

Laske kulutusluoton kuukausierä, todellinen vuosikorko ja vertaile erilaisia lainan tarjoajia helposti.

Kulutusluottolaskuri

Tämä laskuri auttaa sinua arvioimaan kulut, jotka liittyvät kulutusluoton tai muun vastaavan lainan hakemiseen.

Laskurissa on neljä kenttää: lainasumma, korko, maksuaika ja kuukausittainen käsittely- tai laskutuskulu. Lainasumma tarkoittaa sitä määrää, jonka haluat lainata. Korkokenttään syötetään lainan korkoprosentti ja maksuaikaan haluamasi takaisinmaksuaika vuosissa. Käsittelymaksu-kenttään voit syöttää mahdollisen kuukausittain veloitettavan käsittely- tai laskutuskulun.

Laskuri laskee kuukausierän suuruuden, todellisen vuosikoron sekä lainaan liittyvän kokonaiskustannuksen koko laina-ajalle. Laskuri tarjoaa sinulle selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista, jotta voit tehdä paremman päätöksen lainan hakemiselle.

Kuukausierä338€/kk180 maksuerää
Lainasumma40 000
Korot yhteensä20 757
Käsittelymaksut yhteensä0
Rahoituskulut yhteensä20 757
Luottohinta60 757
Todellinen vuosikorko6.17%

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota lainaa otettaessa?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa useamman lainantarjoajan kesken. Tähän tehtävään löytyy myös runsaasti erilaisia kilpailutussivustoja, joissa yhdellä hakemuksella saa useamman eri luotottajan tarjoukset samalla kertaa. Kuukausierän ja koron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon myös mahdolliset kiinteät kuukausimaksut, jotka tulevat lainan koron lisäksi.

Mihin kaikkeen voisi hakea kulutusluottoa tai rahoitusta?

Kulutusluottoa voi hakea moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton tai muun ajoneuvon ostamiseen, lomamatkailuun, elektroniikan hankintaan tai muihin suuriin hankintoihin, joihin tarvitaan nopeasti rahaa. Kulutusluottoa voi hakea pankista tai muilta rahoituslaitoksilta. Ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida oma maksukyky huolellisesti ja vertailla eri lainatarjouksia, jotta löytää itselle sopivan ja edullisimman lainan kokonaisedun kannalta

Kuka voi hakea lainaa tai kulutusluottoa?

Kulutusluoton voi yleisesti ottaen hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on riittävä maksukyky maksaa laina takaisin. Pankit ja muut luotonantajat saattavat kuitenkin asettaa omia vaatimuksiaan, kuten tietyn tulotason tai vakituisen työpaikan. Lisäksi luotonmyöntäjä voi tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.

On tärkeää huomata, että jokainen rahoituslaitos ja lainantarjoaja voi asettaa omat ehtonsa lainan hakemiselle, joten kannattaa tutustua tarkemmin valitun luotonantajan vaatimuksiin ja ohjeisiin ennen lainahakemuksen tekemistä.

Laske autorahoitus:

Autorahoituslaskuri.fi - Laske autorahoitus